ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମାଧବ ନବମୀ ଅବସରରେ ଶ୍ରୀ ମାଧବଚାର୍ଯ୍ୟଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଇଛନ୍ତି
10 FEB 2022 7:00PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ମାଧବ ନବମୀ ଅବସରରେ ଶ୍ରୀ ମାଧବଚାର୍ଯ୍ୟଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଇଛନ୍ତି । ସେ ତାଙ୍କ ଭାଷଣର ଏକ ଭିଡିଓ ମଧ୍ୟ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ଯାହା ଫେବୃଆରୀ ୨୦୧୭ ରେ ଜଗଦଗୁରୁ ମାଧବଚାର୍ଯ୍ୟଙ୍କ ସପ୍ତମ ଶତାବ୍ଦୀ ଉତ୍ସବ ଅବସରରେ ପ୍ରଦାନ କରିଥିଲେ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଟୁଇଟରେ କହିଛନ୍ତି ଯେ, “ମାଧବ ନବମୀର ପବିତ୍ର ଅବସରରେ ମୁଁ ଶ୍ରୀ ମାଧବଚାର୍ଯ୍ୟଙ୍କୁ ମୋର ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କରୁଛି । ଆଧ୍ୟାତ୍ମିକ ଏବଂ ସାମାଜିକ ଉନ୍ନତି ପାଇଁ ତାଙ୍କର ବାର୍ତ୍ତା ପୀଢିଗୁଡିକ ପାଇଁ ପ୍ରେରଣାଦାୟକ ରହିବ । ଶ୍ରୀ ମାଧବଚାର୍ଯ୍ୟଙ୍କ ଉପରେ ଏଠାରେ ମୁଁ ଏକ ଭାଷଣ ରଖିଥିଲି ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister pays his obeisances to Sri Madhwacharya on Madhwa Navmi
10 FEB 2022 7:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi paid his obeisances to Sri Madhwacharya on the occasion of Madhwa Navami. He has also shared a video of his speech which he delivered on the occasion of 7th Centenary Celebrations of Jagadguru Madhwacharya, in February 2017
In a tweet, the Prime Minister said, “On the holy occasion of Madhwa Navami, I pay my respectful obeisances to Sri Madhwacharya. His noble message of spiritual and social upliftment will keep inspiring generations. Here is a speech I had given on Sri Madhwacharya.”