হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
09 FEB 2022 9:13AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৭০.৮৭ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৮,৯২,৮২৮দা লৈরি
এক্তিব কেস ২.১১%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৬.৭০%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ১,৭২,২১১ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,১০,১২,৮৬৯দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৭১,৩৬৫ রেকোর্দ তৌখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (৪.৫৪% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (৭.৫৭%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৪.৪৬ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১৫,৭১,৭২৬ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
09 FEB 2022 9:13AM by PIB Delhi
170.87 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 8,92,828
Active cases stand at 2.11%
Recovery Rate currently at 96.70%
1,72,211 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,10,12,869
71,365 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (4.54%)
Weekly Positivity Rate (7.57%)
74.46 cr Total Tests conducted so far; 15,71,726 tests conducted in the last 24 hours