হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৭০.২১ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৫.৭৮ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৬.৪৬% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬৭,৫৯৭ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৯,৯৪,৮৯১দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ৮.৩০%দা লৈরি
08 FEB 2022 9:30AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৫.৭৮ (৫৫,৭৮,২৯৭) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৭০.২১ (১,৭০,২১,৭২,৬১৫) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৮৯,৬৩,০৯২ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯৮,১০০
২শুবা দোজ
৯৯,০৭,৫৮৪
প্রিকোসন দোজ
৩৭,০০,৫৭৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০২,৩৪৩
২শুবা দোজ
১,৭৩,২৯,৩৩৭
প্রিকোসন দোজ
৪৮,৮৪,৪২৪
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪,৯৯,৮৭,৩১৪
২শুবা দোজ
৭৫,৯০,৪৫৬
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৪,৫৫,০৯,০৫৭
২শুবা দোজ
৪১,৭৯,৬৭,৯৪৫
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,১১,২৭,৪৩০
২শুবা দোজ
১৭,৪৪,৫৫,৭৮৩
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৫৪,৮৭,২০৮
২শুবা দোজ
১০,৮৬,৮৩,৩৪৪
প্রিকোসন দোজ
৬৭,৪১,৭১৭
প্রিকোসন দোজ
১,৫৩,২৬,৭১৪
অপুনবা
১,৭০,২১,৭২,৬১৫
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ১,৮০,৪৫৬ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৪,০৮,৪০,৬৫৮ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৬.৪৬% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬৭,৫৯৭ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৯,৯৪,৮৯১ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ২.৩৫% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৩,৪৬,৫৩৪ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৪.২৯ (৭৪,২৯,০৮,১২১) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ৮.৩০%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ৫.০২%দা লৈরি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 170.21 Cr
More than 55.78 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 96.46%
67,597 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 9,94,891
Weekly Positivity Rate is presently at 8.30%
08 FEB 2022 9:30AM by PIB Delhi
With the administration of more than 55.78 lakh Doses (55,78,297) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 170.21 Cr (1,70,21,72,615) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,89,63,092 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,98,100
2nd Dose
99,07,584
Precaution Dose
37,00,573
FLWs
1st Dose
1,84,02,343
2nd Dose
1,73,29,337
Precaution Dose
48,84,424
Age Group 15-18 years
1st Dose
4,99,87,314
2nd Dose
75,90,456
Age Group 18-44 years
1st Dose
54,55,09,057
2nd Dose
41,79,67,945
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,11,27,430
2nd Dose
17,44,55,783
Over 60 years
1st Dose
12,54,87,208
2nd Dose
10,86,83,344
Precaution Dose
67,41,717
Precaution Dose
1,53,26,714
Total
1,70,21,72,615
1,80,456 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,08,40,658.
Consequently, India’s recovery rate stands at 96.46%.
67,597 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 9,94,891. Active cases constitute 2.35% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 13,46,534 tests being conducted. India has so far conducted over 74.29 Cr (74,29,08,121) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 8.30% and the Daily Positivity rate is reported to be 5.02%.