Prime Minister's Office
PM congratulates Indian cricket team for winning ICC U19 World Cup
06 FEB 2022 10:06AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian cricket team for winning the ICC U19 World Cup.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Extremely proud of our young cricketers. Congratulations to the Indian team for winning the ICC U19 World Cup. They have shown great fortitude through the tournament. Their stellar performance at the highest level shows that the future of Indian cricket is in safe and able hands."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আইচিচি ১৯ বছৰ অনূৰ্ধ্ব বিশ্বকাপ ক্ৰিকেটত জল লাভ বাবে ভাৰতীয় ক্ৰিকেট দলক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
06 FEB 2022 10:06AM by PIB Guwahati
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নৰেন্দ্র মোদীয়ে আইচিচিৰ ১৯ বছৰ অনূর্ধ্ব বিশ্বকাপ ক্রিকেট প্ৰতিযোগিতাত জয় লাভৰ বাবে ভাৰতীয় ক্রিকেট দলক অভিনন্দন জনাইছে৷
এক টুইটযোগে প্রধানমন্ত্রীয়ে কয়, “আমাৰ তৰুণ ক্রিকেটাৰসকলক লৈ অতিশয় গৌৰৱ অনুভৱ কৰিছো৷ আইচিচি ১৯ব্ছৰ অনূর্ধ্ব বিশ্বকাপ ক্রিকেট প্ৰতিযোগিতাত জয় লাভৰ বাবে ভাৰতীয় দলক অভিনন্দন জনাইছো৷ সমগ্ৰ প্ৰতিযোগিতাত আমি তেওঁলোকৰ যুঁজাৰু মানসিকতা প্ৰত্যক্ষ কৰিছো৷ সর্বোচ্চ পর্যায়ত তেওঁলোকৰ সুন্দৰ ক্রীড়া নৈপুণ্য দেখিলে এইটো উপলব্ধি হয় যে ভাৰতীয় ক্রিকেটৰ ভৱিষ্যৎ সুৰক্ষিত আৰু সেয়া যোগ্য ব্যক্তিসকলৰ হাততে থাকিব৷”