Prime Minister's Office
PM congratulates Indian cricket team for winning ICC U19 World Cup
06 FEB 2022 10:06AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian cricket team for winning the ICC U19 World Cup.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Extremely proud of our young cricketers. Congratulations to the Indian team for winning the ICC U19 World Cup. They have shown great fortitude through the tournament. Their stellar performance at the highest level shows that the future of Indian cricket is in safe and able hands."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারতকী ক্রিকেত তীমবু আই.সি.সি. য়ু১৯ ৱর্ল্দ কপ লৌরকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
06 FEB 2022 10:06AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী ক্রিকেত তীমগী মফমদা আই.সি.সি. য়ু১৯ ৱর্ল্দ কপ লৌরকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐখোয়গী নহা ওইরিবা ক্রিকেতরশিংগীদমক্তা তশেংনমক চাউথোকচৈ‍। আই.সি.সি. য়ু১৯ ৱর্ল্দ কপ লৌরকপগীদমক ভারতকী তীমগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍। তুর্নামেন্ত অসিদা মখোয়না ইচঙ থৌবা মতৌ উৎখি‍। মখোয়গী খ্বাইদগী ৱাংবা থাক্তা পর্ফোর্মেন্স অদুনা ভারতকী ক্রিকেতকী তুংগী খোঙফম অফবা ইচঙ থৌরবশিংগী খুত্তা লৈরে হায়বা উৎলি‍।”