প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
৩১ জানুৱাৰীত এনচিডব্লিউৰ ৩০ সংখ্যক প্ৰতিষ্ঠা দিৱসৰ কাৰ্য্যসূচী সম্বোধন কৰিব প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
30 JAN 2022 12:40PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভিডিঅ' কনফাৰেন্সিঙৰ জৰিয়তে ২০২২ ৰ ৩১ জানুৱাৰীৰ আবেলি ৪:৩০ বজাত ৰাষ্ট্ৰীয় মহিলা আয়োগ (NCW) ৰ ৩০ সংখ্যক প্ৰতিষ্ঠা দিৱসৰ কাৰ্য্যসূচী সম্বোধন কৰিব। এই কাৰ্য্যসূচীৰ বিষয়বস্তু হৈছে 'ছী দ্য চেঞ্জ মেকাৰ', যাৰ উদ্দেশ্য হৈছে বিভিন্ন ক্ষেত্ৰত মহিলাসকলৰ সাফল্যৰাজি উদযাপন কৰা।
ৰাজ্যিক মহিলা আয়োগ, ৰাজ্য চৰকাৰসমূহৰ মহিলা আৰু শিশু বিকাশ বিভাগ, বিশ্ববিদ্যালয় আৰু মহাবিদ্যালয়সমূহৰ শিক্ষক সমাজ আৰু ছাত্ৰ-ছাত্ৰী, স্বেচ্ছাসেৱী সংগঠন, মহিলা উদ্যোগী আৰু ব্যৱসায়িক সংগঠনসমূহে এই অনুষ্ঠানত অংশগ্ৰহণ কৰিব। অনুষ্ঠানটোত কেন্দ্ৰীয় মহিলা আৰু শিশু বিকাশ মন্ত্ৰীয়েও ভাগ ল’ব।

Prime Minister's Office
PM to address 30th NCW Foundation Day programme on 31st January
30 JAN 2022 12:40PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address 30th National Commission for Women (NCW) Foundation Day programme on 31st January, 2022 at 4:30 PM via video conferencing. The theme of the programme is ‘She The Change Maker’, aimed at celebrating the achievements of women in different fields.
The State Commissions for Women, Department of Women and Child Development in State Governments, University and College teaching faculty and students, voluntary organisations, women entrepreneurs and business associations will be a part of the event. Union Minister for Women and Child Development will also be present on the occasion.