প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না জনুৱারী ৩১দা ৩০শুবা এন.সি.দবল্যু. ফাউন্দেশন দেগী থৌরমদা ৱা ঙাংলগনি
30 JAN 2022 12:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেনদ্র মোদীনা ২০২২গী জনুৱারী ৩১দা ভীদিও কনফরেন্স তৌদুনা নুংথিলগী পুং ৪.৩০ তাবা মতমদা ৩০শুবা নেস্নেল কমিসন ফোর ৱিমেন (এন.সি.দব্ল্যু.) ফাউন্দেশন দেগী থৌরমদা ৱা ঙাংলগনি। তোঙান-তোঙানবা হীরম কয়াদা নুপীশিংনা মাইপাকখিবশিং অদুবু নুংঙাইবা ফোংদোকপগী পান্দমদা, থৌরম অদুগী থীম অদু ‘শি দ চেঞ্জ মেকর’ হায়বা অসিদা ওইগনি।
স্তেত কমিসন ফোর ৱিমেন, রাজ্য সরকারশিংদা লৈরিবা দিপার্তমেন্ত ওফ ৱিমেন অমসুং চাইল্দ দেবেলপমেন্ত, য়ুনিভর্সিতী অমসুং কোলেজকী ওজাশিং অমসুং মহৈরোইশিং, ভোলন্তরী ওর্গানাইজেশনশিং, নুপী এন্ত্রপ্রেনোরশিং অমসুং বিজনেস এসোসিয়েশনশিংনা থৌরম অসিদা শরুক য়ারগনি। নুপী অমসুং অঙাংশিংগী চাউখৎ থৌরাংগী কেনদ্রগী মন্ত্রীসু থৌরম অদুদা শরুক য়ারগনি।

Prime Minister's Office
PM to address 30th NCW Foundation Day programme on 31st January
30 JAN 2022 12:40PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address 30th National Commission for Women (NCW) Foundation Day programme on 31st January, 2022 at 4:30 PM via video conferencing. The theme of the programme is ‘She The Change Maker’, aimed at celebrating the achievements of women in different fields.
The State Commissions for Women, Department of Women and Child Development in State Governments, University and College teaching faculty and students, voluntary organisations, women entrepreneurs and business associations will be a part of the event. Union Minister for Women and Child Development will also be present on the occasion.