প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বিশিষ্ট কথকলি নৃত্য পটিয়সী শ্ৰীমতী মিলেনা সাল্বিনীৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
26 JAN 2022 5:32PM by PIB Guwahati
বিশিষ্ট কথকলি নৃত্য পটিয়সী শ্ৰীমতী মিলেনা সাল্বিনীৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“ভাৰতীয় সংস্কৃতিৰ উত্তৰণৰ ক্ষেত্ৰত আগবঢ়োৱা অৱদানৰ বাবে শ্ৰীমতী মিলেনা সাল্বিনীক সোৱৰণ কৰা হব। ফ্ৰান্সৰ ইমূৰ-সিমূৰ সামৰি কথকলি নৃত্যক অধিক জনপ্ৰিয় কৰি তোলাৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁ অহৰহ প্ৰয়াস অব্যাহত ৰাখিছিল। তেওঁৰ মৃত্যুত মই ব্যথিত। শোক-সন্তপ্ত পৰিয়ালবৰ্গলৈ সমবেদনা জনাইছো। তেওঁৰ আত্মাৰ চিৰশান্তি কামনা কৰিছো”।

Prime Minister's Office
PM condoles demise of noted Kathakali dancer Ms. Milena Salvini
26 JAN 2022 5:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of noted Kathakali dancer Ms. Milena Salvini.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Ms. Milena Salvini will be remembered for her passion towards Indian culture. She made numerous efforts to further popularise Kathakali across France. I am anguished by her passing away. My thoughts are with her family and well-wishers. May her soul rest in peace."