প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মমিং লৈরবী কথকলী দান্সর সুশ্রী মিলেনা সালভিনীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
26 JAN 2022 5:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মমিং লৈরবী কথকলী দান্সর সুশ্রী মিলেনা সালভিনীনা লৈখিদবদা থমোই শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“সুশ্রী মিলেনা সালভিনীবু ইন্দিয়ন কলচরগী মায়কৈদা মহাক্কী অকনবা পুক্নিং ইহুল অদুগীদমক নিংশিংদুনা লৈরগনি। মহাক্না ফ্রান্স পুম্বদা কথকলীবু মীয়াম্না হেন্না পাম্নহন্নবগীদমক কয়ারক হন্না হোৎনখি। মহাক্না লৈখিদবদা ঐহাক থমোই শোক্না অৱাবা ফাওই। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং নিংজবশিংগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়াজরি। মহাক্কী থৱায়না মপুগী লৈকোলদা ইংনা চিক্না তিল্লুবা ওইরসনু। ”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of noted Kathakali dancer Ms. Milena Salvini
26 JAN 2022 5:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of noted Kathakali dancer Ms. Milena Salvini.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Ms. Milena Salvini will be remembered for her passion towards Indian culture. She made numerous efforts to further popularise Kathakali across France. I am anguished by her passing away. My thoughts are with her family and well-wishers. May her soul rest in peace."