Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 164.44 cr
More than 57 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 93.60%
2,51,209 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 21,05,611
Weekly Positivity Rate is presently at 17.47%
28 JAN 2022 9:27AM by PIB Delhi
With the administration of more than 57 lakh Doses (57,35,692) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 164.44 Cr (1,64,44,73,216) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,79,63,318 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,94,126
2nd Dose
98,43,955
Precaution Dose
30,80,268
FLWs
1st Dose
1,83,93,178
2nd Dose
1,71,87,122
Precaution Dose
32,72,230
Age Group 15-18 years
1st Dose
4,43,89,137
Age Group 18-44 years
1st Dose
53,79,34,926
2nd Dose
39,72,72,807
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,97,31,083
2nd Dose
16,90,68,145
Over 60 years
1st Dose
12,44,86,134
2nd Dose
10,54,31,161
Precaution Dose
39,88,944
Precaution Dose
1,03,41,442
Total
1,64,44,73,216
3,47,443 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,80,24,771.
Consequently, India’s recovery rate stands at 93.60%.
2,51,209 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 21,05,611. Active cases constitute 5.18% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 15,82,307 tests being conducted. India has so far conducted over 72.37 Cr (72,37,48,555) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 17.47% and the Daily Positivity rate also reported to be 15.88%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৬৪.৪৪ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৭ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৩.৬০% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫১,২০৯ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক্কী ওইনা ২১,০৫,৬১১দা লৈরি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত হৌজিক্কী ওইনা ১৭.৪৭%দা লৈরি
28 JAN 2022 9:27AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৭ (৫৭,৩৫,৬৯২) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৬৪.৪৪ (১,৬৪,৪৪,৭৩,২১৬) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৭৯,৬৩,৩১৮ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯৪,১২৬
২শুবা দোজ
৯৮,৪৩,৯৫৫
প্রিকোসন দোজ
৩০,৮০,২৬৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৯৩,১৭৮
২শুবা দোজ
১,৭১,৮৭,১২২
প্রিকোসন দোজ
৩২,৭২,২৩০
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪,৪৩,৮৯,১৩৭
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৩,৭৯,৩৪,৯২৬
২শুবা দোজ
৩৯,৭২,৭২,৮০৭
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৯৭,৩১,০৮৩
২শুবা দোজ
১৬,৯০,৬৮,১৪৫
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৪৪,৮৬,১৩৪
২শুবা দোজ
১০,৫৪,৩১,১৬১
প্রিকোসন দোজ
৩৯,৮৮,৯৪৪
প্রিকোসন দোজ
১,০৩,৪১,৪৪২
অপুনবা
১,৬৪,৪৪,৭৩,২১৬
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ৩,৪৭,৪৪৩ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৮০,২৪,৭৭১ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৩.৬০% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫১,২০৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২১,০৫,৬১১ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৫.১৮% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৫,৮২,৩০৭ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭২.৩৭ (৭২,৩৭,৪৮,৫৫৫) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা লৈবাক অসিদা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১৭.৪৭%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেতসু ১৫.৮৮%দা রিপোর্ত তৌরি