Prime Minister's Office
PM thanks world leaders for their greetings on India’s 73rd Republic Day
26 JAN 2022 9:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has thanked world leaders for their greetings on India’s 73rd Republic Day.
In response to a tweet by PM of Nepal, the Prime Minister said;
"Thank You PM @SherBDeuba for your warm felicitations. We will continue to work together to add strength to our resilient and timeless friendship."
In response to a tweet by PM of Bhutan, the Prime Minister said;
"Thank you @PMBhutan for your warm wishes on India’s Republic Day. India deeply values it’s unique and enduring friendship with Bhutan. Tashi Delek to the Government and people of Bhutan. May our ties grow from strength to strength."
In response to a tweet by PM of Sri Lanka, the Prime Minister said;
"Thank you PM Rajapaksa. This year is special as both our countries celebrate the 75-year milestone of Independence. May the ties between our peoples continue to grow stronger."
In response to a tweet by PM of Israel, the Prime Minister said;
"Thank you for your warm greetings for India's Republic Day, PM @naftalibennett. I fondly remember our meeting held last November. I am confident that India-Israel strategic partnership will continue to prosper with your forward-looking approach."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারতকী ৭৩শুবা রিপব্লিক দেদা য়াইফ পাউজেল পীরকপগীদমক্তা মালেমগী লুচিংবশিংদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
26 JAN 2022 9:54PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী ৭৩শুবা রপব্লিক দেদা য়াইফ পাউজেল পীরকপগীদমক্তা মালেমগী লুচিংবশিংদা থাগৎপা ফোংদোকখি।
নেপালগী পি.এম.না তৌরকপা ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“পি.এম. @SherBDeubaবু অদোমগী থাগৎ ৱাহৈশিং অদুগীদমক্তা থাগৎচরি। ঐখোয়না ঐখোয়গী অচেৎপা অমসুং মতম নাইদ্রবা মরুপ ওইবগী মরী অসিবু হেন্না চেৎশিনহন্নবা মখাতানা পুন্না হোৎনমিন্নখিগনি।”
ভুতানগী পি.এম.না তৌরকপা ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
ভারতকী রিপব্লিক দেদা অদোমগী য়াইফ পাউজেলগীদমক্তা @PMBhutanবু থাগৎচরি। ভারতনা ভুতানগা লৈনরিবা তোপ-তোপ্পা অমসুং মতম শাংনদগী লৈরকপা মরুপ ওইবগী মরী অসিবু য়াম্না মরু ওইনা লৌই। ভুতানগী সরকার অমসুং মীয়ামদা তাশি দেলেক। ঐখোয়গী মরী অসি হান্নদগীসু হেন্না চেৎপা ওইরসনু।
স্রি লঙ্কাগী পি.এম.না তৌরকপা ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“পি.এম. রাজাপক্সাবু থাগৎচরি। হন্দক্কী চহি অসিদি য়াম্না স্পেসিয়েল ওই মরমদি ঐখোয়গী লৈবাক অনিমক অসিনা নিংতম্বগী চহি ৭৫শুবগী হরাওবা ফোংদোকমিন্নরি। ঐখোয়গী প্রজাশিংগী মরক্তা লৈনরিবা মরী অসি মখাতানা চেৎশিনবা ওইরসনু।”
ইজরেলগী পি.এম.গী ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“পি.এম. @naftalibennett বু ভারতকী রিপব্লিক দেগীদমক্তা অদোমগী নুংঙাইরবা য়াইফ পাউজেল অদুগীদমক্তা থাগৎচরি। ঐহাক্না মমাংগী নবেম্বরদা পাংথোকখিবা মীফম অদুবু য়াম্না ময়েক শেংনা নিংশিংলি। ভারত-ইজরেলগী স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ অসি অদোমগী ফোরৱার্দ লুকিং এপ্রোচকা লোইননা মখাতানা চাউখৎলগনি হায়না ঐহাক্না থাজৈ।”