Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to an accident in Maharashtra
Announces ex-gratia from PMNRF for the victims
25 JAN 2022 10:56AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to an accident near Selsura in Maharashtra. The Prime Minister has also announced an ex-gratia from the Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the victims.
In a series of tweets, the Prime Minister's Office tweeted;
"Pained by the loss of lives due to an accident near Selsura in Maharashtra. In this hour of sadness, my thoughts are with those who have lost their loved ones. I pray that those injured are able to recover soon: PM
PM @narendramodi announced that Rs. 2 lakh each from PMNRF would be given to the next of kin of those who have lost their lives in the accident near Selsura. Those who are injured would be given Rs. 50,000."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহারাস্ত্রদা এক্সিদেন্ত অমনা মরম ওইরগা পুনশি মাংখিবশিং অদুগীদমক্তা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
মরাইবক থীরবশিং অদুগীদমক্তা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া লাওথোকখ্রে
25 JAN 2022 10:56AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহারাস্ত্রগী সেলসুরা মনাক্তা এক্সিদেন্ত অমনা মরম ওইরগা পুনশিং মাংখিবশিং অদুগীদমক্তা থমোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখি। প্রধান মন্ত্রীনা মরাইবক থিরবশিং অদুগীদমক্তা প্রাইম মিনিস্তর নেস্নেল রিলীফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.)তগী এক্স-গ্রেসিয়াসু লাওথোকখি।
ত্বীত কয়া অমদা, প্রধান মন্ত্রীগী লোইশংদগী ত্বীত তৌরকখি;
“মহারাস্ত্রগী সেলসুরা মনাক্তা এক্সিদেন্ত অমনা মরম ওইরগা পুনশি মাংখিবশিং অদুগীদমক্তা য়াম্না নুংঙাইতে। মসিগী অৱাবগী পুংফম অসিদা ঐহাক্না কনাগুম্বা নুশিংজরবা অমবু লৈখিদ্রবশিং অদুদা অৱাবা ফোংদোক্লি। অশোকপশিং অদুনা য়াম্না য়াংনা ফবা ওইরসুনু হায়না ঐহাক্না খুরুমজরি: পি.এম.
পি.এম. @নরেন্দ্রমোদীনা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী সেলসুরা মনাক্তা এক্সিদেন্ত অমদা পুনশি মাংখ্রবশিং অদুগী খ্বায়দগী নক্না ইমুং মনুংশিংদা লৈখিদ্রবা মীপুম খুদিমক্কী লুপা লাখ ২ পীরগনি হায়না লাওথোকখ্রে। অসোকপশিং অদুদনা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি।”