প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না জনুৱারী ২২দা তোঙান-তোঙানবা জিলাশিংগী দি.এম.শিংগা ৱারী শাগদৌরি
খোঙথাং অসি পি.এম.না লৈবাক অসিগী শরুক অমত্তা চাউখৎ-থৌরাংগী ত্রেজেক্তরীদগী নাথৈহন্দনা থম্নবা হোৎনরিবা বিজননা লমজিং-লমতাকখি
মসিগী ৱারী-ৱাতাই শাবা অসিনা মিসন মোদতা জিলাগী থাক্তা তোঙান-তোঙানবা স্কীমশিংগী সেচ্যুরেসন ফংবা ঙমহনগনি
21 JAN 2022 6:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভীদিও কনফরেন্সকী থোংদা জনুৱারী ২২, ২০২২গী অয়ুক পুং ১১ তাবা মতমদা তোঙান-তোঙানবা জিলাশিংগী দি.এম.শিংগা লোয়ননা ৱারী-ৱাতাই শাগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা জিলাশিং অসিদা সরকারগী স্কীমশিং অমসুং প্রোগ্রামশিংগী ইমপ্লিমেন্ত তৌবগী খোঙজেল অমসুং হৌজিক লৈরিবা ফীভমগী মতাংদা হকথেংননা ফীদবেক লৌগনি। ৱারী-ৱাতাই শাবা অসিনা পর্ফোর্মেন্স য়েংশিনবদা অমসুং মখোয়া মায়োক্নরিবা শীংনবশিং খঙদোকপদা মতেং ওইরগনি।
মসিনা স্তেকহোল্দর পুম্নমক্কা খুৎশম্নদুনা জিলাশিংদা লৈরিবা তোঙান-তোঙানবা বিভাগশিংনা মিসন মোদতা স্কীম কয়ামরুমগী সেচ্যুরেসন ফংবা ঙম্নবা পান্দম থমখি।
পি.এম. মোদীগী লুচিং মখাদা সরকার অসিনা লৈবাক অসিগী গ্রোথ অমসুং দিবেলপমেন্তদা লৈরিবা খেন্নবা অসি কোকহন্নবা খোঙথাং কয়ামরুম লেপ্পা লৈতনা লৌখৎখি। মসি সরকারনা প্রজা পুম্নমক্কী হীংবগী মওং-মতৌশিং ফগৎহন্নবা অমসুং মীপুম খুদিংমক্তা ইনক্লুসিব গ্রোথ ফংহন্নবা মাইকৈদা চংশিল্লিবা অসিগী মনুং চল্লি।

Prime Minister's Office
PM to interact with DMs of various districts on 22nd January
The endeavour is guided by vision of PM to ensure that no part of the country is left out of development trajectory
This interaction is intended at achieving saturation of various schemes at district level in mission mode
21 JAN 2022 6:49PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will interact with DMs of various districts on 22nd January, 2022 at around 11 AM, via video conferencing.
The Prime Minister will take direct feedback about the progress and present status of implementation of government schemes and programmes in the districts. The interaction will help review the performance and ascertain the challenges that are being faced.
It is aimed at achieving saturation of various schemes by various departments in the districts in mission mode, in convergence with all stakeholders.
Under the leadership of PM Modi, the Government has continuously taken several steps to overcome the asymmetry in growth & development across the country. This is in line with the commitment of the Government towards raising the living standards of all citizens and ensuring inclusive growth for all.