প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পশ্চিম বংগত সংঘটিত ৰে'ল দুৰ্ঘটনা সন্দৰ্ভত ৰে'ল মন্ত্ৰীৰে বাৰ্তালাপ আৰু পৰিস্থিতিৰ বুজ ল’লে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
13 JAN 2022 8:44PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পশ্চিম বংগত সংঘটিত ৰে'ল দুৰ্ঘটনা সন্দৰ্ভত ৰে'ল মন্ত্ৰী শ্ৰী অশ্বিনী বৈষ্ণৱৰে বাৰ্তালাপ কৰে আৰু পৰিস্থিতিৰ বুজ লয়।
এটি টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"পশ্চিম বংগত সংঘটিত ৰে'ল দুৰ্ঘটনা সন্দৰ্ভত ৰে'ল মন্ত্ৰী শ্ৰী @AshwiniVaishnaw ৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰো আৰু পৰিস্থিতিৰ বুজ লওঁ। শোকসন্তপ্ত পৰিয়ালবৰ্গলৈ মোৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো। আহতসকলৰ ক্ষীপ্ৰ আৰোগ্য কামনা কৰিলো।"

Prime Minister's Office
PM speaks to Railways Minister and takes stock of the situation in the wake of the train accident in West Bengal
13 JAN 2022 8:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has spoken to Railways Minister, Shri Ashwini Vaishnaw and taken stock of the situation in the wake of the train accident in West Bengal.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Spoke to Railways Minister Shri @AshwiniVaishnaw and took stock of the situation in the wake of the train accident in West Bengal. My thoughts are with the bereaved families. May the injured recover quickly."