প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রেলৱে মন্ত্রীগা ৱারী শানখ্রে অমদি ৱেস্ত বেঙ্গলদা ত্রেন এক্সিদেন্তকী ওইরিবা ফিভমগী মতাংদা অকুপ্পা ৱারোল লৌখ্রে
13 JAN 2022 8:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রেলৱে মন্ত্রী শ্রী অশ্বিনি ভাইশ্নৌগা ৱারী শানখ্রে অমদি ৱেস্ত বেঙ্গলদা ত্রেন এক্সিদেন্তকী ওইরিবা ফিভমগী মতাংদা অকুপ্পা ৱারোল লৌখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“রেলৱে মন্ত্রী শ্রী @AshwiniVaishnawগা ৱারী শানরে অমদি ৱেস্ত বেঙ্গলদা ত্রেন এক্সিদেন্তকী ওইরিবা ফিভমগী মতাংদা অকুপ্পা ৱারোল লৌরে। অৱাবা তারবা ইমুং মনুংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমগী মনুংদা ফগৎলকপা ওইরসনু।”

Prime Minister's Office
PM speaks to Railways Minister and takes stock of the situation in the wake of the train accident in West Bengal
13 JAN 2022 8:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has spoken to Railways Minister, Shri Ashwini Vaishnaw and taken stock of the situation in the wake of the train accident in West Bengal.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Spoke to Railways Minister Shri @AshwiniVaishnaw and took stock of the situation in the wake of the train accident in West Bengal. My thoughts are with the bereaved families. May the injured recover quickly."