Prime Minister's Office
PM greets people on the occasion of Lohri
13 JAN 2022 6:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted people on the occasion of Lohri.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Wishing you all a Happy Lohri.
I pray for everyone’s good health and well-being. May this special day further the spirit of brotherhood in our society."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লোহরীগী তাঞ্জা লাকপদা মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
13 JAN 2022 6:01PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লোহরীগী তাঞ্জা লাকপদা মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ময়াম পুম্নমকপু নুংঙাই য়াইফরবা লোহরীগী য়াইফ পাউজেল পীজরি।
মীপুম খুদিংমক হকচাং ফনা অমসুং নুংঙাই য়াইফনা লৈনবগীদমক ঐহাক্না থৌনিজরি। মসিগী অখন্নবা নুমিৎ অসিনা ঐখোয়গী সমাজদা মচিল-মনাও ওইবগী স্পিরিৎ অদু মখা তানা পুরকপা ওইরসনু।”