Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 154.61 Cr
More than 76 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 95.59%
2,47,417 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 11,17,531
Weekly Positivity Rate is presently at 10.80%
13 JAN 2022 9:27AM by PIB Delhi
With the administration of over 76 lakh Doses (76,32,024) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 154.61 Cr (1,54,61,39,465) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,65,65,942 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,89,656
2nd Dose
97,62,630
Precaution Dose
12,31,290
FLWs
1st Dose
1,83,88,234
2nd Dose
1,70,15,545
Precaution Dose
8,02,342
Age Group 15-18 years
1st Dose
2,98,74,770
Age Group 18-44 years
1st Dose
51,99,17,611
2nd Dose
36,06,28,410
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,68,29,458
2nd Dose
15,85,74,172
Over 60 years
1st Dose
12,26,70,450
2nd Dose
9,94,15,144
Precaution Dose
6,39,753
Precaution Dose
26,73,385
Total
1,54,61,39,465
84,825 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,47,15,361.
Consequently, India’s recovery rate stands at 95.59%.
2,47,417 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 11,17,531. Active cases constitute 3.08% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 18,86,935 tests being conducted. India has so far conducted over 69.73 Cr (69,73,11,627) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 10.80% and the Daily Positivity rate also reported to be 13.11%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ করোর ১৫৪.৬১ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭৬ হেন্না কাপথোকখি
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৫.৫৯% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৪৭,৪১৭ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১১,১৭,৫৩১দা লৈরি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত অসি হৌজিক ১০.৮০%দা লৈরি
13 JAN 2022 9:27AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭৬ (৭৬,৩২,০২৪) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৫৪.৬১ (১,৫৪,৬১,৩৯,৪৬৫) হেনখ্রে।
মসি সেসন ১,৬৫,৬৫,৯৪২গী খুত্থাংদা ফংবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৮৯,৬৫৬
অনিশুবা দোজ
৯৭,৬২,৬৩০
প্রিকোসন দোজ
১২,৩১,২৯০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৮,২৩৪
অনিশুবা দোজ
১,৭০,১৫,৫৪৫
প্রিকোসন দোজ
৮,০২,৩৪২
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২,৯৮,৭৪,৭৭০
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫১,৯৯,১৭,৬১১
অনিশুবা দোজ
৩৬,০৬,২৮,৪১০
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৬৮,২৯,৪৫৮
অনিশুবা দোজ
১৫,৮৫,৭৪,১৭২
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,২৬,৭০,৪৫০
অনিশুবা দোজ
৯,৯৪,১৫,১৪৪
প্রিকোসন দোজ
৬,৩৯,৭৫৩
প্রিকোসন দোজ
২৬,৭৩,৩৮৫
অপুনবা
১,৫৪,৬১,৩৯,৪৬৫
হৌখিবা পুং ২৪দা অনাবা মীওই ৮৪,৮২৫ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং নাবা ফগৎলবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী) হৌজিক ৩,৪৭,১৫,৩৬১নি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৫.৫৯%দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৪৭,৪১৭ রিপোর্ত তৌরকখি।
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১১,১৭,৫৩১ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৩.০৮% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী মখা তানা চাউথোকখিগনি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৮,৮৬,৯৩৫ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬৯.৭৩ (৬৯,৭৩,১১,৬২৭) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১০.৮০%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেতসু ১৩.১১%দা লৈরি।