কমর্স অমসুং ইন্দস্ত্রী মন্ত্রালয়
সেন্তরনা কমর্স অমসুং ইন্দস্ত্রীদা অকাইবা অমত্তা লৈতনবা হেল্প দেস্কশিং অমসুং কন্ত্রোল রুমশিং থমখ্রে
দি.পি.আই.আই.তি. হেল্প দেস্কনা কোবিদ মনুংদা অথিংবা অপনবা অমত্তা লৈতনা পোৎচৈশিং অমসুং তঙাইফদনা চংবা পোৎলমশিং সপ্লাই তৌবা ঙমহল্লগনি
দি.জি.এফ.তি.না লাইচৎ হেনগৎলকপা মতমদা ইন্তর্নেস্নেল ত্রেদ সপোর্ত তৌনবা কোবিদ ১৯ হেল্প দেস্ক হাংদোকখ্রে
07 JAN 2022 1:41PM by PIB Imphal
লৈবাক শিনথুংনা কোবিদ হেনগৎলকপা অসিদা দিপার্তমেন্ত ফোর প্রোমোশন ওফ ইন্দস্ত্রী এন্দ ইনতর্নেল ত্রেদ (দি.পি.আই.আই.তি.)না কোবিদ কেসশিং শন্দোরকপা থিংনবা রাজ্য সরকারশিং /য়ু.তি.শিংনা লৌখৎলিবা খোংথাংশিং অসিগীদমক্তা মখোয়বু মশক খঙবীখি। মরম অদুনা চেকশিন থৌরাং লৌখৎপা ওইনা অমসুং ঐখোয়গী বিজনেস ইকোসীস্তেমবু সপোর্ত তৌনবগীদমক্তা, দি.পি.আই.আই.তি.না রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংনা অথিংবা (করিগুম্বা অমহেক্তা) থম্বনা মরম ওইরগা পোৎচৈশিং অমসুং তঙাইফদনা চংবা পোৎলমশিং ত্রান্সপোর্তেশন তৌবদা অমসুং দেলিভর তৌবদা মখোয়গী স্তেতস অমসুং থোরকপা ইসুশিং (করিগুম্বা অমহেক্তা) অদু মোনিতর তৌগনি।
পোৎচৈশিং ত্রান্সপোর্তেশন তৌবদা অমসুং দিস্ত্রিব্যুশন তৌবদা নত্রগা রিসোর্সশিং মোবিলাইজ তৌবদা মেন্যফেকচরিং, ত্রান্সপোর্তেশন, দিস্ত্রিব্যশন, হোলসেল নত্রগা ই-কমর্স কমপনীশিংনা অৱাবা মায়োক্নবা তারবদি, হায়রিবশিং অদু পীরিবা দিপার্তমেন্ত অসিদা মখাগী তেলিফোন নম্বর/ইমেলদা খঙহনবা য়াগনি:-
তেলিফোন: +৯১ ১১ ২৩০৬৩৫৫৪, ২৩০৬০৬২৫

Ministry of Commerce & Industry
Centre establishes help desks and control rooms to avoid any possible disruptions in Commerce and Industry
DPIIT help desk ensure supplies of delivery of goods and essential commodities continue without any restrictions during Covid times
DGFT opens COVID 19 help desk to support International Trade during pandemic surge
07 JAN 2022 1:41PM by PIB Delhi
In light of the surge in the COVID cases across the country, Department for Promotion of Industry and Internal Trade (DPIIT) has taken cognizance of the steps taken by various State Governments/UTs to control the spread of COVID cases. Therefore, as a measure of precaution and for supporting our business ecosystem, DPIIT will monitor the status and issues arising (if any) during transportation and delivery of goods and essential commodities due to the restrictions (if any) imposed by various State Governments/UTs.
In the event of any manufacturing, transportation, distribution, wholesale or e-commerce companies facing difficulties in transportation and distribution of goods or mobilization of resources, the same may be informed to this Department at the following telephone number/email:-
Telephone: + 91 11 23063554, 23060625