হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৪৭.৭২ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৯৬ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.০১%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫৮,০৯৭ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ২,১৪,০৪৪দা লৈরি
চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ২.৬০%দগী তাখি
05 JAN 2022 10:12AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ লাখ ৯৬ হেন্না (৯৬,৪৩,২৩৮) কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৪৭.৭২ (১৪৭,৭২,০৮,৮৪৬) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ১,৫৮,২১,৫১০গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৮৮,৪২৪
২শুবা দোজ
৯৭,২৪,৩৫২
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৬,৪৩২
২শুবা দোজ
১,৬৯,২৪,৬৫৬
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৮৫,১১,৭৬৬
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫০,৫২,৮৫,৫৮১
২শুবা দোজ
৩৪,১২,৮৪,৮০৩
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৫২,৪৫,৫৪৫
২শুবা দোজ
১৫,৩১,২২,১৩২
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,১৮,১১,৬৯৮
২শুবা দোজ
৯,৬৫,২৩,৪৫৭
অপুনবা
১,৪৭,৭২,০৮,৮৪৬
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ১৫,৩৮৯ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি হৌজিক ৩,৪৩,২১,৮০৩ হেনগৎহনখি (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.০১%দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫৮,০৯৭ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২,১৪,০০৪ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.৬১% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৩,৮৮,৬৪৭তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬৮.৩৮ (৬৮,৩৮,১৭,২৪২) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ২.৬০%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ৪.১৮%দা লৈরি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 147.72 Cr
More than 96 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.01%
58,097 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 2,14,004
Weekly Positivity Rate is presently at 2.60%
05 JAN 2022 10:12AM by PIB Delhi
With the administration of more than 96 lakh Doses (96,43,238) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 147.72 Cr (147,72,08,846) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,58,21,510 sessions.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,88,424
2nd Dose
97,24,352
FLWs
1st Dose
1,83,86,432
2nd Dose
1,69,24,656
Age Group 15-18 years
1st Dose
85,11,766
Age Group 18-44 years
1st Dose
50,52,85,581
2nd Dose
34,12,84,803
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,52,45,545
2nd Dose
15,31,22,132
Over 60 years
1st Dose
12,18,11,698
2nd Dose
9,65,23,457
Total
1,47,72,08,846
15,389 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,43,21,803.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.01%.
58,097 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 2,14,004. Active cases constitute 0.61% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 13,88,647 tests being conducted. India has so far conducted over 68.38 Cr (68,38,17,242) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.60% and the Daily Positivity rate also reported to be 4.18%.