Prime Minister's Office
PM greets the nation on New Year
01 JAN 2022 12:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his New Year greetings to the nation.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Happy 2022!
May this year bring abundance of joy and good health in everyone’s lives.
May we keep scaling new heights of progress and prosperity, and work even harder to fulfil the dreams of our great freedom fighters."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নৱ বৰ্ষ উপলক্ষে ৰাষ্ট্ৰবাসীক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
01 JAN 2022 12:07PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰাষ্ট্ৰবাসীলৈ নৱ বৰ্ষৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে৷
এটি টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"শুভ ২০২২!
এই বছৰটোৱে যেন সকলোৰে জীৱনলৈ আনন্দ আৰু সুস্বাস্থ্যৰ প্ৰাচুৰ্য্যৰ সঞ্চাৰ ঘটায়।
আমি যেন প্ৰগতি আৰু সমৃদ্ধিৰ নতুন শিখৰত আৰোহন কৰি থাকো আৰু আমাৰ মহান স্বাধীনতা সংগ্ৰামীসকলৰ সপোন পৰিপূৰণ কৰিবলৈ আৰু অধিক পৰিশ্ৰম কৰো।"