Prime Minister's Office
PM greets the nation on New Year
01 JAN 2022 12:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his New Year greetings to the nation.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Happy 2022!
May this year bring abundance of joy and good health in everyone’s lives.
May we keep scaling new heights of progress and prosperity, and work even harder to fulfil the dreams of our great freedom fighters."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অনৌবা চহিনা লাকপদা পি.এম.না লৈবাক মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
01 JAN 2022 12:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লৈবাক মীয়ামদা অনৌবা চহিগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নুংঙাইরবা ২০২২!
হন্দক্কী চহি অসিনা মীয়ামগী পুনশিদা হরাও-তয়াম্না অমসুং হকচাং ফনা লৈহনবা ওইরসনু।
ঐখোয়না খুমাং চাউশিনদুনা অমসুং চাউখৎপগী লমদা অৱাংবা থাক্তা পুখৎলকপা ওইরসনু, অমসুং ঐখোয়গী থৌনা ফরবা নিংতম লান্মীশিংগী মঙলানশিং অদুবু মঙফাওনহন্নবা অমুক্কসু হেন্না কন্না হোৎনমিন্নরসি.”