Ministry of Finance
Recommendations of 46th GST Council Meeting
Existing GST rates in textile sector to continue beyond 1st January, 2022
31 DEC 2021 4:29PM by PIB Delhi
The GST Council’s 46th meeting was held today in New Delhi under the chairmanship of Union Finance & Corporate Affairs Minister Smt. Nirmala Sitharaman.
The GST Council has recommended to defer the decision to change the rates in textiles recommended in the 45th GST Council meeting. Consequently, the existing GST rates in textile sector would continue beyond 1st January, 2022.

ଅର୍ଥ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
୪୬ ତମ ଜିଏସଟି ପରିଷଦ ବୈଠକର ସୁପାରିଶ
ଟେକ୍ସଟାଇଲ୍ କ୍ଷେତ୍ରରେ ବର୍ତ୍ତମାନର ଜିଏସଟି ହାର ୧ ଜାନୁଆରୀ, ୨୦୨୨ ପରେ ମଧ୍ୟ ଜାରି ରହିବ
31 DEC 2021 4:29PM by PIB Bhubaneshwar
କେନ୍ଦ୍ର ଅର୍ଥ ଓ କର୍ପୋରେଟ ବ୍ୟାପାର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀମତୀ ନିର୍ମଳା ସୀତାରମଣଙ୍କ ଅଧ୍ୟକ୍ଷତାରେ ଆଜି ନୂଆଦିଲ୍ଲୀ ଠାରେ ଜିଏସଟି ପରିଷଦର ୪୬ ତମ ବୈଠକ ଅନୁଷ୍ଠିତ ହୋଇଥିଲା ।
୪୫ ତମ ଜିଏସଟି ପରିଷଦ ବୈଠକର ସୁପାରିଶ ଅନୁଯାୟୀ ପୋଷାକରେ ଜିଏସ୍ଟି ହାର ପରିବର୍ତ୍ତନ କରିବାକୁ ହୋଇଥିବା ନିଷ୍ପତ୍ତି ସ୍ଥଗିତ ରଖିବାକୁ ଜିଏସଟି ପରିଷଦ ପରାମର୍ଶ ଦେଇଛି । ଫଳସ୍ୱରୂପ, ଟେକ୍ସଟାଇଲ୍ କ୍ଷେତ୍ରରେ ବର୍ତ୍ତମାନ ଥିବା ଜିଏସଟି ହାର ୧ ଜାନୁୟାରୀ ୨୦୨୨ ପରେ ମଧ୍ୟ ଅପରିବର୍ତ୍ତିତ ରହିବ ।