প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাজ্য সভাৰ সাংসদ ড০ মহেন্দ্ৰ প্ৰসাদৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
27 DEC 2021 11:22AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰাজ্য সভাৰ সাংসদ ড০ মহেন্দ্ৰ প্ৰসাদৰ বিয়োগত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “ৰাজ্য সভাৰ সাংসদ ড০ মহেন্দ্ৰ প্ৰসাদ জীৰ বিয়োগত দুঃখিত হৈছো৷ তেওঁ বহু বছৰ ধৰি সংসদত সেৱা আগবঢ়াই আহিছে আৰু বিভিন্ন সেৱামূলক প্ৰচেষ্টাত অগ্ৰণী ভূমিকা পালন কৰিছিল৷ তেওঁ সদায় বিহাৰ আৰু ইয়াৰ জনসাধাৰণৰ কল্যানৰ হকে মাত মাতিছিল৷ তেওঁৰ পৰিয়াললৈ মই সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো৷ ঔম শান্তি৷”

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Rajya Sabha MP Dr. Mahendra Prasad
27 DEC 2021 11:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of Rajya Sabha MP Dr. Mahendra Prasad.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Saddened by the passing away of Rajya Sabha MP Dr. Mahendra Prasad Ji. He served in Parliament for many years and was at the forefront of several community service efforts. He always spoke for the welfare of Bihar and its people. Condolences to his family. Om Shanti."