প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাজ্য সভাগী এম.পি. দা. মহেন্দ্র প্রসাদনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
27 DEC 2021 11:22AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাজ্য সভাগী এম.পি. দা. মহেন্দ্র প্রসাদনা লৈখিদবদা থমোই শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“রাজ্য সভাগী এম.পি. দা. মহেন্দ্র প্রসাদ জীনা লৈখিদবদা থমোই শোক্না নুংঙাইতে। মহাক পার্লিয়ামেন্ততা চহি কয়া থৌ পুরম্মি অমসুং খুনাইগী ওইবা চাউখৎ থৌরাংগী থবক থৌরম কয়াদা মাংজিল থাদুনা লাকখি। মহাক্না মতম পুম্নমক্তা বিহার অমসুং লমদম অসিগী মীয়ামগী য়াইফনবগীদমক্তা ৱাঙাংলোই অমা ওইদুনা লাকখি। মহাক্কী ইমুং-মনুংগীদমক্তা অৱাবা-নুংঙাইতবা ফোংদোক্লি। ওম শান্তি।”

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Rajya Sabha MP Dr. Mahendra Prasad
27 DEC 2021 11:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of Rajya Sabha MP Dr. Mahendra Prasad.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Saddened by the passing away of Rajya Sabha MP Dr. Mahendra Prasad Ji. He served in Parliament for many years and was at the forefront of several community service efforts. He always spoke for the welfare of Bihar and its people. Condolences to his family. Om Shanti."