প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২০২১ বৰ্ষৰ বিশ্ব বেডমিণ্টন চেম্পিয়নশ্বীপত ৰূপৰ পদক জয়ৰ বাবে কিদাম্বী শ্ৰীকান্তক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
20 DEC 2021 12:59PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০২১ বৰ্ষৰ বিশ্ব বেডমিণ্টন চেম্পিয়নশ্বীপত ৰূপৰ পদক জয়ৰ বাবে কিদাম্বী শ্ৰীকান্তক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “ঐতিহাসিক ৰূপৰ পদক জয়ৰ বাবে @srikidambiক অভিনন্দন জনাইছো৷ এই বিজয়ে বহু ক্ৰীড়াবিদক অনুপ্ৰাণিত কৰাৰ লগতে বেডমিণ্টনৰ প্ৰতি আগ্ৰহ বৃদ্ধি কৰিব৷”

Prime Minister's Office
PM congratulates Kidambi Srikanth for winning Silver Medal at World Championships 2021 in Badminton
20 DEC 2021 12:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Kidambi Srikanth for winning a Silver Medal at World Championships 2021 in Badminton.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to @srikidambi for winning a historic Silver Medal. This win will inspire several sportspersons and further interest in badminton."