প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ৱার্ল্দ চেম্পিয়নশিপ ২০২১দা বেদমিন্তনদা লুপাগী তকমান লৌরকপদা কিদম্বি শ্রীকান্থবু নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
20 DEC 2021 12:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৱার্ল্দ চেম্পিয়নশিপ ২০২১দা বেদমিন্তনদা লুপাগী তকমান লৌরকপদা কিদম্বি শ্রীকান্থবু নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“পুৱারী ওইরবা লুপাগী তকমান অমা লৌরকপদা @srikidambiবু নুংঙাইবা ফংদোকচরি। মসিগী মায় পাকপা অসিনা তোঙান-তোঙানবা শান্ন-খোৎনবগী মীওইশিংবু পুক্নিং থৌগৎলগনি অমদি বেদমিন্তনদা মখা তানা পুক্নিং চিংশিল্লগনি। ”

Prime Minister's Office
PM congratulates Kidambi Srikanth for winning Silver Medal at World Championships 2021 in Badminton
20 DEC 2021 12:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Kidambi Srikanth for winning a Silver Medal at World Championships 2021 in Badminton.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to @srikidambi for winning a historic Silver Medal. This win will inspire several sportspersons and further interest in badminton."