প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা আন্ধ্র প্রদেশকী বস এক্সিদেন্তকী ভিক্তিমশিংগীদমক পি.এম.এন.আর.এফ.দগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
15 DEC 2021 9:12PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৱেস্ত গোদাবরী, আন্ধ্র প্রদেশকী বস এক্সিদেন্ত অমগী ভিক্তিমশিংগীদমক প্রাইম মিনিস্তর্স নেস্নেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.)দগী এক্স-গ্রেসিয়া অমা লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বীৎ তৌখি;
“প্রধান মন্ত্রী @narendramodiনা ৱেস্ত গোদাবরী, আন্ধ্র প্রদেশকী বস এক্সিদেন্তদা লৈখিদ্রবশিংগী নক্নবা মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.দগী লুপা লাখ ২ অনিগী এক্স-গ্রেসিয়া অমা লাউথোকখ্রে।”

Prime Minister's Office
PM announces ex-gratia from PMNRF for the victims of bus accident in Andhra Pradesh
15 DEC 2021 9:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has announced an ex-gratia from the Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the victims of a bus accident in West Godavari, Andhra Pradesh.
The Prime Minister's office tweeted;
"PM @narendramodi has announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF for the next of kin of those who lost their lives in the bus accident in West Godavari, Andhra Pradesh."