Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Group Captain Varun Singh
15 DEC 2021 3:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of Group Captain Varun Singh.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Group Captain Varun Singh served the nation with pride, valour and utmost professionalism. I am extremely anguished by his passing away. His rich service to the nation will never be forgotten. Condolences to his family and friends. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গ্রুপ কেপ্তেন বরুন সিংহনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
15 DEC 2021 3:14PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গ্রুপ কেপ্তেন বরুন সিংহনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“গ্রুপ কেপ্তেন বরুন সিংহনা চাউথোচকচবা, থৌনা ফবা অমসুং থোইদোক হেন্দোকপা প্রোফেস্নেলিজমগা লোয়ননা লৈবাক্কী সেবা তৌখি। মহাক্না লৈখিদবদা ঐহাক থম্মোয় শোক্না নুংঙাইতবা পোকহল্লে। লৈবাক্কীদমক মহাক্কী অথোইবা সেবা অদু কৈদৌনুংদা কাওররোই। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মরূপশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।”