হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
06 DEC 2021 9:16AM by PIB Imphal
হৌজিক ফাওবদা নেসনৱাইদ ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা ভেক্সিন দোজ কোতি ১২৭.৯৩ কাপখ্রে
হৌজিক হৌজিক ওইরিবা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি ৯৮,৪১৬নি; নুমিৎ ৫৫২নিদা মসিনা খ্বাইদগী নেম্বনি
এক্তিব কেস মশিং অপুনবা কেস মশিংগী ১%দগী তানা লৈরি, হৌজিক হৌজিক ০.২৮% ওইরি; ২০২০গী মার্চ থাদগী য়েংবা মতমদা মসিনা খ্বাইদগী নেম্বনি
হৌজিক হৌজিক ওইরিবা রিকোভরী রেত অসি ৯৮.৩৫%নি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৮,৮৩৪ রিকোভর তৌরকখিবা অসিনা লাইচৎ অসিদগী ফগৎলকখিবগী মশিং অসি পুন্না ৩,৪০,৬৯,৬০৮দা হেনগৎখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮,৩০৬ লাকখি
নোংমদা পোজিতিব ওইবগী চাং (০.৯৪%) ২%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৬৩নি শুরে
চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইবগী চাং (০.৭৮%) ১%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ২২নি শুরে
হৌজিক ফাওবদা তেস্ত পুন্না কোতি ৬৪.৮২ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
06 DEC 2021 9:16AM by PIB Delhi
127.93 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 98,416; lowest in 552 days
Active cases account for less than 1% of total cases, currently at 0.28%; Lowest since March 2020
Recovery Rate currently at 98.35%
8,834 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,40,69,608
8,306 new cases in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.94%) less than 2% for last 63 days
Weekly Positivity Rate (0.78%) less than 1% for last 22days
64.82 cr Total Tests conducted so far