প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নেভীগী নুমিৎতা প্রধান মন্ত্রীনা ইন্দিয়ন নেভীদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
04 DEC 2021 11:02AM by PIB Imphal
নেভী নুমিৎকী থৌরমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্দিয়ন নেভী পর্সোনেলশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে৷
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"নেভী নুমিৎতা য়াইফ-পাউজেল পীজরি৷ ইন্দিয়ন নেভীগী ফিদম্নঙাই ওইরবা থৌদাংদা ঐখোয়না চাওথোকচরি৷ ঐখোয়গী নেভীবু মখোয়গী প্রোফেস্নেলিজম অমসুং থোইদোক-হেন্দোক্লবা থৌনা অদুগীদমক পাক-শন্না ইকাই খুম্নরি৷ ঐখোয়গী নেভী পর্সনেলশিংনা নেচরেল দিজাস্তরশিংগুম্বা ক্রাইসিস্কী ফিভমশিং অসি হন্থহন্নবা হোৎনবদা মতম চুপ্পদা মাংজিল থারি৷"

Prime Minister's Office
PM greets Indian Navy on Navy Day
04 DEC 2021 11:02AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the Indian Navy personnel on the occasion of Navy Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings on Navy Day. We are proud of the exemplary contributions of the Indian navy. Our navy is widely respected for its professionalism and outstanding courage. Our navy personnel have always been at the forefront of mitigating crisis situations like natural disasters."