ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନଭେମ୍ବର ୧୭ ତାରିଖରେ ୮୨ତମ ସର୍ବ ଭାରତୀୟ ପ୍ରିଜାଇଡିଂ ଅଫିସର୍ସ ସମ୍ମିଳନୀର ଉଦଘାଟନୀ ଅଧିବେଶନକୁ ସମ୍ବୋଧିତ କରିବେ
15 NOV 2021 8:34PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଭିଡିଓ କନଫରେନ୍ସିଂ ଜରିଆରେ ୧୭ ନଭେମ୍ବର, ୨୦୨୧ ରେ ପୂର୍ବାହ୍ନ ୧୦ ଟା ସମୟରେ ୮୨ ତମ ସର୍ବ ଭାରତୀୟ ପ୍ରିଜାଇଡିଂ ଅଫିସର ସମ୍ମିଳନୀର ଉଦଘାଟନୀ ଅଧିବେଶନକୁ ସମ୍ବୋଧିତ କରିବେ ।
ଅଲ ଇଣ୍ଡିଆ ପ୍ରିଜାଇଡିଂ ଅଫିସର୍ସ କନଫରେନ୍ସ (ଏଆଇପିଓସି) ହେଉଛି ଭାରତର ବିଧାନସଭାର ସର୍ବୋଚ୍ଚ ସଂସ୍ଥା ଯିଏ କି ୨୦୨୧ ମସିହାରେ ତାହାର ଶହେ ବର୍ଷ ପୂର୍ତ୍ତି ପାଳନ କରୁଛି । ଏଆଇପିଓସିର ଶହେ ବର୍ଷ ଅବସରରେ ୮୨ତମ ସର୍ବ ଭାରତୀୟ ପ୍ରିଜାଇଡିଂ ଅଫିସର୍ସ ସମ୍ମିଳନୀ ୧୭-୧୮ ନଭେମ୍ବର, ୨୦୨୧ ରେ ଶିମଲାରେ ଅନୁଷ୍ଠିତ ହେଉଛି । ଏହାର ପ୍ରଥମ ସମ୍ମିଳନୀ ୧୯୨୧ ରେ ଶିମଳାରେ ମଧ୍ୟ ଅନୁଷ୍ଠିତ ହୋଇଥିଲା ।
ଏହି ଅବସରରେ ଲୋକସଭାର ବାଚସ୍ପତି, ହିମାଚଳ ପ୍ରଦେଶର ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀ ଏବଂ ରାଜ୍ୟସଭାର ଉପ ସଭାପତି ଉପସ୍ଥିତ ରହିବେ ।

Prime Minister's Office
PM to address the inaugural session of 82nd All India Presiding Officers’ Conference on 17 November
15 NOV 2021 8:34PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the inaugural session of 82nd All India Presiding Officers’ Conference on 17 November, 2021 at 10 AM via video conferencing.
The All India Presiding Officers’ Conference (AIPOC), the apex body of the Legislatures in India, is celebrating its hundred years in 2021. To commemorate the centennial year of AIPOC, the 82nd edition of the All India Presiding Officers’ Conference will be held in Shimla on 17-18 November 2021. The first Conference was also held in Shimla in 1921.
Speaker Lok Sabha, Chief Minister Himachal Pradesh and Deputy Chairman Rajya Sabha will be present on the occasion.