ରାଷ୍ଟ୍ରପତିଙ୍କ ସଚିବାଳୟ
ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ୧୧ ନଭେମ୍ବର ଦିନ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଭବନରେ ଆୟୋଜିତ ହେବାକୁଥିବା
ରାଜ୍ୟପାଳ ଏବଂ ଉପ-ରାଜ୍ୟପାଳମାନଙ୍କର ୫୧ତମ ସମ୍ମିଳନୀରେ ଅଧ୍ୟକ୍ଷତା କରିବେ
08 NOV 2021 4:39PM by PIB Bhubaneswar
ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଶ୍ରୀ ରାମନାଥ କୋବିନ୍ଦ, ୧୧ ନଭେମ୍ବର, ୨ଠ୨୧ ଦିନ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଭବନରେ ଆୟୋଜିତ ହେବାକୁଥିବା ରାଜ୍ୟପାଳ ଏବଂ ଉପ-ରାଜ୍ୟପାଳମାନଙ୍କର ୫୧ତମ ସମ୍ମିଳନୀରେ ଅଧ୍ୟକ୍ଷତା କରିବେ । ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଶ୍ରୀ ରାମନାଥ କୋବିନ୍ଦଙ୍କ ଅଧ୍ୟକ୍ଷତାରେ ଆୟୋଜିତ ହେବାକୁଥିବା ଏହା ହେଉଛି ଚତୁର୍ଥ ସମ୍ମିଳନୀ ।
ଏହି ସମ୍ମିଳନୀରେ ସମସ୍ତ ରାଜ୍ୟ ଏବଂ କେନ୍ଦ୍ରଶାସିତ ଅଂଚଳର ରାଜ୍ୟପାଳ ଏବଂ ଉପ-ରାଜ୍ୟପାଳଙ୍କ ବ୍ୟତୀତ ଉପରାଷ୍ଟ୍ରପତି, ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏବଂ କେନ୍ଦ୍ର ଗୃହମନ୍ତ୍ରୀ ମଧ୍ୟ ଉପସ୍ଥିତ ରହିବେ।

President's Secretariat
President of India to preside over 51st Conference of Governors and Lt. Governors on November 11 at Rashtrapati Bhavan
08 NOV 2021 4:39PM by PIB Delhi
The President of India, Shri Ram Nath Kovind, will preside over the 51st Conference of Governors and Lt. Governors on November 11, 2021 at Rashtrapati Bhavan. This will be the fourth Conference to be presided over by President Kovind.
Apart from Governors and Lt. Governors of all States and Union Territories, Vice President, Prime Minister and Union Minister of Home Affairs will also attend the Conference.