প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ঠেৱৰ জয়ন্তী উপলক্ষে পশুম্পন মুথুৰামলিংগ ঠেৱৰৰ অৱদান সুঁৱৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
30 OCT 2021 2:03PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ঠেৱৰ জয়ন্তী উপলক্ষে মহান পশুম্পন মুথুৰামলিংগ ঠেৱৰৰ বহুমূলীয়া অৱদানৰ স্মৰণ কৰে৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “ঠেৱৰ জয়ন্তী উপলক্ষে মই পশুম্পন মুথুৰামলিংগ ঠেৱৰৰ বহুমূলীয়া অৱদানৰ স্মৰণ কৰিছো৷ অতি সাহসী আৰু দয়ালু ব্যক্তিজনে তেওঁ সম্পূৰ্ণ জীৱন ৰাইজৰ কল্যান আৰু সামাজিক ন্যায়ৰ প্ৰতি সমৰ্পন কৰিছিল৷ তেওঁ কৃষক আৰু শ্ৰমিকসকলৰ কল্যানৰ হকে বিভিন্ন প্ৰচেষ্টা হাতত লৈছিল৷”

Prime Minister's Office
PM recalls contributions of Pasumpon Muthuramalinga Thevar on Thevar Jayanthi
30 OCT 2021 2:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has recalled the rich contributions of the illustrious Pasumpon Muthuramalinga Thevar on Thevar Jayanthi.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On the special occasion of Thevar Jayanthi, I recall the rich contributions of the illustrious Pasumpon Muthuramalinga Thevar. Extremely brave and kind hearted, he devoted his life to public welfare and social justice. He made many efforts for the welfare of farmers and workers."