প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
থেবর জয়েন্তীদা পসুমপোন মুতুরামলিঙ্গা থেবরগী কন্ত্রিব্যুসনশিং প্রধান মন্ত্রীনা নিংশিংখ্রে
30 OCT 2021 2:03PM by PIB Imphal
থেবর জয়েন্তীদা মঙাল নাইরবা পসুমপোন মুতুরামলিঙ্গা থেবরগী কন্ত্রিব্যুসনশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নিংশিংখ্রে৷
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"থেবর জয়েন্তীগী অখন্নবা থৌরম অসিদা, মঙাল নাইরবা থেবর মুতুরামলিঙ্গা থেবরগী কন্ত্রিব্যুসনশিং অদু ঐনা নিংশিংলি৷ তশেংনা থৌনা ফবা অমদি মীনুংশিং চাওবগা লোইননা, মহাক্না মহাক্কী পুন্সিবু প্রজাগী য়াইফনবা অমদি সোসিএল জস্তিস্তা কৎথোকখি৷ লৌমীশিং অমদি শিন্মীশিংগী য়াইফননবগীদমক মহাক্না কয়া অমা হোৎনখি৷"

Prime Minister's Office
PM recalls contributions of Pasumpon Muthuramalinga Thevar on Thevar Jayanthi
30 OCT 2021 2:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has recalled the rich contributions of the illustrious Pasumpon Muthuramalinga Thevar on Thevar Jayanthi.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On the special occasion of Thevar Jayanthi, I recall the rich contributions of the illustrious Pasumpon Muthuramalinga Thevar. Extremely brave and kind hearted, he devoted his life to public welfare and social justice. He made many efforts for the welfare of farmers and workers."