প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জম্মু অমসুং কশ্মিরদা লম্বীগী এক্সিদেন্ততা পুন্সি মাঙখিবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লৈখিদ্রবশিংদা খেতি-পুরোন পীবগী অয়াবা পীখ্রে
28 OCT 2021 11:38AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জম্মু অমসুং কশ্মিরগী থাত্রিগী মনাক্তা লৈবা দোদাদা লম্বীগী এক্সিদেন্ততা পুন্সি মাঙখিবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা প্রধান মন্ত্রী নেস্নেল রিলীফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.)দগী লৈখিদ্রবশিংদা খেতি-পুরোন পীবগী অয়াবা পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত্তা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“জম্মু অমসুং কশ্মিরগী থাত্রিগী মনাক্তা লৈবা দোদাদা লম্বীগী এক্সিদেন্ততা পুন্সি মাঙখিবদা নুংঙাইতবা পোকহল্লে। অৱাবা পুঙফম অসিদা ঐহাক্না লৈখিদ্রবশিংগী ইমুংগী অৱাবদা শরুক য়ারি।
অশোক-অপন নঙখ্রবশিংনা অথুবা মতমদা ফগৎপা ওইরসনু হায়না ঐহাক্না থৌজাল নীজরিঃ PM @narendramodi
জম্মু অমসুং কশ্মিরগী এক্সিদেন্ত অসিদা লৈখিদবা মীওইশিংগী খ্বাইদগী নক্নবা মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী খেতি-পুরোন পীরগনি। শোক্লবশিংদনা লুপা ৫০,০০০ পীরগনিঃ PM @narendramodi”।

Prime Minister's Office
PM condoles the loss of lives in road accident in Jammu and Kashmir
Approves ex-gratia from PMNRF for the victims
28 OCT 2021 11:38AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives in a road accident near Thatri, Doda in Jammu and Kashmir. Shri Modi has also approved an ex-gratia from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the victims.
The Prime Minister Office tweeted;
"Saddened by the road accident near Thatri, Doda in Jammu and Kashmir. In this hour of grief, I convey my condolences to the bereaved families.
I pray that the people who have been injured recover at the earliest: PM @narendramodi
An ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF would be given to the next of kin of those who have lost their lives due to the accident in Jammu and Kashmir. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi"