হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১০২.২৭ হেনখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.১৮% ওইরি; মার্চ ২০২০দগী খ্বাইদগী ৱাংবা ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৪,৩০৬ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (১,৬৭,৬৯৫) অসি নুমিৎ ২৩৯ অসিদা খ্বাইদগী তাবা ওইরি
চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (১.২৪%) অসি হৌখিবা থা অমা অসিদা ২%দগী তাখি
25 OCT 2021 9:46AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ ১২,৩০,৭২০ কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১০২.২৭ (১,০২,২৭,১২,৮৯৫)গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ১,০১,৫২,৩৯৩গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৭৮,২২৪
২শুবা দোজ
৯১,৫০,৮২২
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৬৯,৪৭৫
২শুবা দোজ
১,৫৭,২৭,৪৭২
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪০,৭২,১৪,০৬৭
২শুবা দোজ
১২,৬২,৭৩,০৬৩
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৭,২০,৫৩,৮০১
২শুবা দোজ
৯,১১,৬৯,৫৩৬
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১০,৮১,৩৭,৯৩০
২শুবা দোজ
৬,৩৯,০৪,২৭৪
অপুনবা
১,০২,২৭,১২,৮৯৫
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ১৮,৭৬২ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা) ৩,৩৫,৬৭,৩৬৭দা হেনগৎহনখি
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.১৮%দা লৈরি‍।‍ নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি মার্চ ২০২০দগী য়েংলকপদা হৌজিক্কী ওইনা খ্বাইদগী ৱাংবা ওইরি।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১২০নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৪,৩০৬ রিপোর্ত তৌরকখি
হৌজিক্কী ওইনা এক্তিব কেসলোদ অসি লাখ ২দগী তাথারক্তুনা ১,৬৭,৬৯৫দা লৈরি অদুগা মসি নুমিৎ ২৩৯ অসিদা খ্বাইদগী তাবা ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.৪৯% ওইরদুনা মার্চ ২০২০দগী খ্বাইদগী তাবা ওইরি‍।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ৯,৯৮,৩৯৭ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬০.০৭ (৬০,০৭,৬৯,৭১৭)গী মথক্তা তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.২৪%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৩১নি অসিদা ২%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.৪৩%দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ৫৬নিদা ৩%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ২১নি অসিদা মসি ২%গী মখাদা লৈরি‍।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 102.27 Cr
Recovery Rate currently at 98.18%; Highest since March 2020
14,306 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload (1,67,695) is lowest in 239 days
Weekly Positivity Rate (1.24%) less than 2% for last one month
25 OCT 2021 9:46AM by PIB Delhi
With the administration of 12,30,720 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 102.27 Cr (1,02,27,12,895) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,01,52,393sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,78,224
2nd Dose
91,50,822
FLWs
1st Dose
1,83,69,475
2nd Dose
1,57,27,472
Age Group 18-44 years
1st Dose
40,72,14,067
2nd Dose
12,62,73,063
Age Group 45-59 years
1st Dose
17,20,53,801
2nd Dose
9,11,69,536
Over 60 years
1st Dose
10,81,37,930
2nd Dose
6,39,04,274
Total
1,02,27,12,895
The recovery of 18,762 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,35,67,367.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.18%. Recovery Rate is currently at its highest peak since March 2020.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 120 consecutive days now.
14,306 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload remains below 2 lakh mark and is presently at 1,67,695 which is lowest in 239 days. Active cases presently constitute 0.49% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
9,98,397tests being conducted. India has so far conducted over 60.07 Cr (60,07,69,717) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 1.24% remains less than 2% for the last 31 days now. The Daily Positivity rate reported to be1.43%. The daily Positivity rate has remained below2% for last 21 days and below 3% for 56 consecutive days now.