Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
21 OCT 2021 10:03AM by PIB Delhi
India achieves the major milestone of ‘one billion’ vaccinations
18,454 new cases in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.15%; Highest since March 2020
17,561 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,34,95,808
Active cases account for less than 1% of total cases, currently at 0.52%; Lowest since March 2020
India's Active caseload stands at 1,78,831
Weekly Positivity Rate (1.34%) less than 3% for last 118 days
Daily positivity rate (1.48%) less than 3% for last 52 days
59.57 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
21 OCT 2021 10:03AM by PIB Imphal
ভারতনা ভেক্সিনেসন্দা ‘বিল্লিয়ন অমা’গী মপুং ওইবা মাইলস্তোন অমা ফংবা ঙমখ্রে
পুং ২৪ মনুংদা অনৌবা কেস ১৪,৪৫৪ লাকখি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.১৫%নি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী ৱাংবা ওইরি
পুং ২৪ মনুংদা ১৭,৫৬১ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,৩৪,৯৫,৮০৮ ফগৎলকখ্রে
অপুনবা কেস্তগী এক্তিব কেস একাউন্ত ১% মখাদা লৈরি, হৌজিক্কী ওইনা ০.৫২%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ১,৭৮,৮৩১ লৈরি
হৌখিবা নুমিৎ ১১৮দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (১.৩৪%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১.৪৮% ) হৌখিবা নুমিৎ ৫২নিদা ৩% মখাদা ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫৯.৫৭ তৌখ্রে