Prime Minister's Office
PM expresses grief over the loss of lives due to heavy rainfall in parts of Uttarakhand
19 OCT 2021 9:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives due to heavy rainfall in parts of Uttarakhand.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I am anguished by the loss of lives due to heavy rainfall in parts of Uttarakhand. May the injured recover soon. Rescue operations are underway to help those affected. I pray for everyone’s safety and well-being."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না উত্তরাখন্দগী মফম খরদা নোং কন্না চুবদগী পুন্সি মাংখ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে
19 OCT 2021 9:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা উত্তরাখন্দগী মফম খরদা নোং কন্না চুবদগী পুন্সি মাংখ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“উত্তরাখন্দগী মফম খরদা নোং কন্না চুবদগী পুন্সি মাংখ্রবশিংগীদমক ঐহাক্না য়াম্না নুঙাইতবা ফাওই। অশোকপশিং য়াম্না থুনা ফবা ওইরসনু। অৱাবা তারবশিং মতেং পাংনবা কনবগী থবকশিং চৎথরি। মীপুম খুদিংমক তেক্ত-কাইদনবা অমসুং য়াইফনবা ঐহাক্না থৌনিজরি”।