হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
19 OCT 2021 9:13AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৯৮.৬৭ কাপথোকখ্রে
পুং ২৪ মনুংদা অনৌবা কেস ১৩,০৫৮ লাকখি; নুমিৎ ২৩১গী মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বনি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.১৪%নি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী ৱাংবা ওইরি
পুং ২৪ মনুংদা ১৯,৪৭০ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,৩৪,৫৮,৮০১ ফগৎলকখ্রে
অপুনবা কেস্তগী এক্তিব কেস একাউন্ত ১% মখাদা লৈরি, হৌজিক্কী ওইনা ০.৫৪%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ১,৮৩,১১৮ লৈরি; নুমিৎ ২২৭ দা খ্বায়দগী নেম্বনি
হৌখিবা নুমিৎ ১১৬দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (১.৩৬%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১.১১% ) হৌখিবা নুমিৎ ৫০নিদা ৩% মখাদা ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫৯.৩১ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
19 OCT 2021 9:13AM by PIB Delhi
98.67 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
13,058 new cases in the last 24 hours; lowest in 231 days
Recovery Rate currently at 98.14%; Highest since March 2020
19,470 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,34,58,801
Active cases account for less than 1% of total cases, currently at 0.54%; Lowest since March 2020
India's Active caseload stands at 1,83,118; lowest in 227 days
Weekly Positivity Rate (1.36%) less than 3% for last 116 days
Daily positivity rate (1.11%) less than 3% for last 50 days
59.31 cr Total Tests conducted so far