প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নৰৱেৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ পদত অধিষ্ঠিত মহামহিম জোনাছ গহৰ ষ্ট'ৰক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
16 OCT 2021 9:25PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নৰৱেৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ পদত অধিষ্ঠিত মহামহিম জোনাছ গহৰ ষ্ট'ৰক অভিনন্দন জনাইছে।
এটা টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"নৰৱেৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ পদত অধিষ্ঠিত @jonasgahrstore ক জনালো অভিনন্দন। মই ভাৰত-নৰৱেৰ সম্পৰ্কৰ অধিক সুদৃঢ়কৰণৰ অৰ্থে আপোনাৰ সৈতে নিবিড়ভাৱে কাম কৰিবলৈ আগ্ৰহী হৈ উঠিছো।"

Prime Minister's Office
PM congratulates H. E. Jonas Gahr Store on assuming office of Prime Minister of Norway
16 OCT 2021 9:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated H. E. Jonas Gahr Store on assuming the office of Prime Minister of Norway.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations @jonasgahrstore on assuming the office of Prime Minister of Norway. I look forward to working closely with you in further strengthening India-Norway relations."