প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ঐচ.ই. জোনস গহর স্তোরবু নোরৱেগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা ফম পুখিবগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
16 OCT 2021 9:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঐচ.ই. জোনস গহর স্তোরবু নোরৱেগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা ফম পুখিবগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়;
নোরৱেগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা ফম পুখিবগীদমক্তা @jonasgahrstoreবু থাগৎপা ফোঙদোকচরি। ভারত-নোরৱেগী মরী মখাতানা ফগৎহন্নবা অদোমগা পুন্না থবক পাইখৎমিন্ননবা ঐহাক্না থাজবা থমজরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates H. E. Jonas Gahr Store on assuming office of Prime Minister of Norway
16 OCT 2021 9:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated H. E. Jonas Gahr Store on assuming the office of Prime Minister of Norway.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations @jonasgahrstore on assuming the office of Prime Minister of Norway. I look forward to working closely with you in further strengthening India-Norway relations."