ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଅକ୍ଟୋବର ୨୪, ୨୦୨୧ ମନ କି ବାତ ପାଇଁ ନାଗରିକଙ୍କ ଠାରୁ ମତାମତ ଆହ୍ୱାନ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
16 OCT 2021 9:45AM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅକ୍ଟୋବର ୨୪, ୨୦୨୧ ରବିବାର ହେବାକୁ ଥିବା ମନ କି ବାତ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମର ୮୨ତମ ଅଧ୍ୟାୟ ପାଇଁ ନାଗରିକଙ୍କ ଠାରୁ ମତାମତ ଆହ୍ୱାନ କରିଛନ୍ତି । ମନ କି ବାତ ପାଇଁ ମତାମତ ନମୋ ଆପ୍, ମାଇଁଗଭରେ ପଠାଇ ପାରିବେ କିମ୍ବା ୧୮୦୦-୧୧-୭୮୦୦ରେ ଡାଏଲ କରି ବାର୍ତ୍ତା ରେକର୍ଡ କରାଇ ପାରିବେ ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଚଳିତ ମାସର #ମନକିବାତ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ୨୪ ତାରିଖରେ ପ୍ରସାରିତ ହେବ । ଏହି ମାସର ଅଧ୍ୟାୟ ପାଇଁ ନିଜ ମତାମତ ପଠାଇବାକୁ ଆପଣମାନଙ୍କୁ ଆମନ୍ତ୍ରଣ ଜଣାଉଛି । ନମୋ ଆପ, @ମାଇଁଗଭଇଣ୍ଡିଆରେ ଲେଖି ପଠାଇ ପାରିବେ କିମ୍ବା ୧୮୦୦-୧୧-୭୮୦୦ରେ ଡାଏଲ କରି ବାର୍ତ୍ତା ରେକର୍ଡ କରାଇ ପାରିବେ ।https://t.co/QjCz2bvaKg”

Prime Minister's Office
PM invites citizens to share their ideas for Mann ki Baat on 24th October 2021
16 OCT 2021 9:45AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called citizens to share their ideas for 82nd episode of Mann ki Baat which will take place on Sunday, 24th October 2021. Ideas for Mann ki Baat can be shared on NaMo App, MyGov or record your message on 1800-11-7800.
In a tweet, the Prime Minister said;
"This month, the #MannKiBaat programme will take place on the 24th. I invite you all to share your ideas for this month’s episode. Write on the NaMo App, @mygovindia or dial 1800-11-7800 to record your message. https://t.co/QjCz2bvaKg"