প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না প্রজাশিংদা ওক্তোবর ২৪, ২০২১গী মন কী বাতকীদমক মখোয়গী ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোরক্নবা হায়খ্রে
16 OCT 2021 9:45AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রজাশিংদা ওক্তোবর ২৪, ২০২১, নোংমাইজিং নুমিৎতা শন্দোক্কদবা মন কী বাতকী ৮২শুবা তাঙ্কক্কীদমক ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোরক্নবা হায়খ্রে। মন কী বাত্তা ফোঙদোক্নীংবা ৱাখল্লোনশিং অদু নমো এপ, মাইগোবতা শিয়র তৌরকপা য়াগনি নত্ত্রগা ১৮০০-১১-৭৮০০ দা অদোমগী মেসেজ অদু রেকোর্দ তৌবা য়াগনি।
ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“থা অসিগী ওইনা #MannKiBaatকী প্রোগ্রাম অসু তাং ২৪দা শন্দোক্কনি। হন্দক থাগী তাঙ্কক অসিগীদমক অদোমগী ৱাখল্লোনশিং শিয়র তৌবীরক্নবা ময়ামদা ঐহাক্না হায়জরি। নমো এপ, @mygovindiaদা ইবীরকউ নত্ত্রগা অদোমগী মেসেজ রেকোর্দ তৌনবা ১৮০০-১১-৭৮০০দা দাইল তৌবীয়ু। https://t.co/QjCz2bvaKg"

Prime Minister's Office
PM invites citizens to share their ideas for Mann ki Baat on 24th October 2021
16 OCT 2021 9:45AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called citizens to share their ideas for 82nd episode of Mann ki Baat which will take place on Sunday, 24th October 2021. Ideas for Mann ki Baat can be shared on NaMo App, MyGov or record your message on 1800-11-7800.
In a tweet, the Prime Minister said;
"This month, the #MannKiBaat programme will take place on the 24th. I invite you all to share your ideas for this month’s episode. Write on the NaMo App, @mygovindia or dial 1800-11-7800 to record your message. https://t.co/QjCz2bvaKg"