প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
উত্তৰপ্ৰদেশৰ পথ দূৰ্ঘটনাত প্ৰাণহানি হোৱা লোকসকলৰ প্ৰতি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক; পীড়িতসকললৈ পিএমএনআৰএফৰ পৰা এককালীন সাহাৰ্য ঘোষণা
07 OCT 2021 11:35AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে উত্তৰপ্ৰদেশৰ বাৰাবাংকীত সংঘটিত পথ দূৰ্ঘটনাত প্ৰাণহানি হোৱা লোকসকলৰ প্ৰতি গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰে৷ প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে লগতে পীড়িতসকললৈ প্ৰধানমন্ত্ৰী ৰাষ্ট্ৰীয় সাহাৰ্য পূঁজি (পিএমএনআৰএফ)ৰ পৰা এককালীন সাহাৰ্য ঘোষণা কৰে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ৰ টুইটাৰত কয়, “ উত্তৰপ্ৰদেশৰ বাৰাবাংকীৰ পথ দুৰ্ঘটনাক লৈ দুঃখিত হৈছো৷ যিসকল লোকে প্ৰাণ হেৰুৱালে, সেইসকলৰ পৰিয়ালবৰ্গলৈ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো৷ আহতসকলৰ আশু আৰোগ্যৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা জনাইছো৷ প্ৰতিগৰাকী নিহতৰ আত্মীয়লৈ ২ লাখকৈ আৰু আহতসকলক ৫০,০০০কৈ প্ৰদান কৰা হ’বঃ PM @narendramodi"

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives in road accident in UP; approves ex-gratia from PMNRF for victims
07 OCT 2021 11:35AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives in a road accident in Barabanki, Uttar Pradesh. The Prime Minister has also approved an ex-gratia from the Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the victims.
The Prime Minister Office tweeted;
"Anguished by the road accident in Barabanki, Uttar Pradesh. Condolences to the families of those who lost their lives. Prayers with the injured. Rs. 2 lakh each from PMNRF would be given to the next of kin of the deceased and Rs. 50,000 to the injured: PM @narendramodi"