Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives in road accident in UP; approves ex-gratia from PMNRF for victims
07 OCT 2021 11:35AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives in a road accident in Barabanki, Uttar Pradesh. The Prime Minister has also approved an ex-gratia from the Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the victims.
The Prime Minister Office tweeted;
"Anguished by the road accident in Barabanki, Uttar Pradesh. Condolences to the families of those who lost their lives. Prayers with the injured. Rs. 2 lakh each from PMNRF would be given to the next of kin of the deceased and Rs. 50,000 to the injured: PM @narendramodi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়ু.পি.দা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে;ভিক্তিমশিংগীদমক পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া অয়াবা পীখ্রে
07 OCT 2021 11:35AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা উত্তর প্রদেশকী বরাবনকিদা থোকখিবা লম্বগী খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে৷ ভিক্তিমশিংগীদমক প্রধান মন্ত্রীগী নেস্নেল রিলিফ ফন্দ(পি.এম.এন.আর.এফ.)দগী এক্স-গ্রেসিয়া অমসু প্রধান মন্ত্রীনা অয়াবা পীখ্রে৷
প্রধান মন্ত্রী ওফিসনা ত্বীত তৌখি;
"উত্তর প্রদেশকী বরাবনকিদা থোকখিবা লম্বীগী খুদোংথিবা অদুনা অৱাবা ওইহল্লে৷ পুন্সি মাংখ্রবা মীওইশিংগী ইমুং-মানুংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি৷ শোক্লিবা মীওইশিংগীদমক ইশ্বর খুরুমজরি৷ লৈখিদ্রবা মীওইগী খ্বাইদগী নক্নবা মরী মতাদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২ অমসুং শোক্লিবা মীওইদনা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: PM @narendramodi"