প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এক্তর শ্রী নেদুমুদি বেনু লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
11 OCT 2021 10:59PM by PIB Imphal
এক্তর শ্রী নেদুমুদি বেনু লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে৷
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখি :
"শ্রী নেদুমুদি বেনু অসি পুন্সিগী তোঙান তোঙানবা শকলোনশিং লৌবা ঙম্বা অফাওবা এক্তর অমা ওইরমখি৷ মহাক অসি মহৈ য়াল্লবা অইবা অমদি থ্রেতরবু পামজবা মীওই অমসু ওইখি৷ মহাক্না লৈখিদবা অসি ফিল্মশিং অমসুং কল্চরগী মালেমদা অমাংবা অমনি৷ মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু পামজরিবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি৷ ওম শান্তি"

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of actor Shri Nedumudi Venu
11 OCT 2021 10:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the passing away of Actor Shri Nedumudi Venu.
The Prime Minister tweeted :
"Shri Nedumudi Venu was a versatile actor, who could fill life into diverse roles across many genres. He was also a prolific writer and was passionate about theatre. His passing away is a loss to the world of films and culture. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."