Prime Minister's Office
PM pays tributes to Bharat Ratna Nanaji Deshmukh on his Jayanti
11 OCT 2021 10:04AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Bharat Ratna Nanaji Deshmukh on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Pranams to the great visionary, Bharat Ratna Nanaji Deshmukh on his Jayanti. He dedicated himself towards the development of our villages and empowering the industrious farmers. Sharing a speech I had delivered in 2017 to mark Nanaji’s birth centenary. https://t.co/KeWUhBvnPt https://t.co/jVkaRo4e9F"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারত রত্ন নানাজী দেশমুখপু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
11 OCT 2021 10:04AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারত রত্ন নানাজী দেশমুখপু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মিৎয়েং শানবা ভারত রত্ন নানাজী দেশমুখপু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা খুরুমজরি। মহাক্না ঐখোয়গী খুঙ্গংশিং অমসুং হোৎনবা কনবা লৌমীশিংগী চাউখৎনবা মহাক মশাবু কত্থোকচরম্মী। ঐহাক্না ২০১৭দা নানাজীগী চহি চাশুবা মপোক নুমিৎ নিংশিংবগী ৱা ঙাংখিবা অদুবু পীজরি।https://t.co/KeWUhBvnPt https://t.co/jVkaRo4e9F”