প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতিবু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
01 OCT 2021 9:59AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাস্ত্রপতি শ্রী রাম নাখ কোবিন্দগী মফমদা মহাক্কী ওইবা য়াইফ-পাউজেলশিং পীখ্রে৷
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"রাস্ত্রপতি জীগী মপোক নুমিৎতা য়াইফ পাউজেলশিং পীজরি৷ মহাক্কী চিং লেম্লবা পর্সোনেলিতী অদুনা মরম ওইদুনা, মহাক মশাবু লৈবাক পুম্বনা নুংশিহনখ্রে৷ সমাজ অসিদা লৈরিবা লাইরবা অমদি ফিভম শোত্থনা লৈরিবা সেক্সনশিংবু হেন্না শক্তি পীনবা মহাক্না মীৎয়েং চংলিবা অসি ফিদমনিঙাইনি৷ মহাকপু পুন্সি নুংশাংবা অমদি অনা-অয়েক য়াওদবা পুন্সি অমদা লৈবা ওইরসনু হায়না থৌনিজরি৷"

Prime Minister's Office
PM greets President on his Birthday
01 OCT 2021 9:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his greetings to the President, Shri Ram Nath Kovind.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Birthday greetings to Rashtrapati Ji. Due to his humble personality, he has endeared himself to the entire nation. His focus on empowering the poor and marginalised sections of society is exemplary. May he lead a long and healthy life."