প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ৩৮শুবা প্রগতি মিতিংদা চেয়র লৌখ্রে
29 SEP 2021 6:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র ঙসি কেন্দ্র অমসুং রাজ্য সরকারশিং য়াওনা, হেন্না ফনা লৈঙাক অমা লৈনবা অমসুং মতম চানা থৌরাংশিং পায়খৎনবগীদমক আই.সি.তি.দা য়ুম্ফম ওইবা মল্তি-মোদল প্লেতফোর্ম ওইরিবা ৩৮শুবা প্রগতি মিতিংদা চেয়র লৌখ্রে।
মিতিং অসিদা, প্রোজেক্ত নিপাল য়েংশিনখি। প্রোজেক্ত অসিদা মরি অমনা রেলৱে মিনিস্ত্রী, অনি অমনা পাৱর মিনিস্ত্রীদা অমসুং রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হায়ৱে মিনিস্ত্রী অমসুং সিবিল এবিএসন মিনিস্ত্রীদা অমমম্নি। চাওরাক্না লুপা কোতি ৫০,০০০রোম ওইগদবা প্রোজেক্ত অসি স্তেত তরেৎ মদুদি ওরিশা, অন্ধ্রা প্রদেশ, বিহার, ঝরখন্দ, মধ্য প্রদেশ, মহারাস্ত্রা অমসুং হরিয়ানাগী ওইরি।
মমাংগী ৩৭শুবা প্রগতি মিতিংদা, অপুনবা লুপা কোতি লাখ ১৪.৩৯গী ওইবা শেনফমগী প্রোজেক্ত ২৯৭ য়েংশিনখি।

Prime Minister's Office
PM chairs 38th PRAGATI Meeting
29 SEP 2021 6:25PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today chaired the 38th PRAGATI meeting, the ICT based multi-modal platform for Pro-Active Governance and Timely Implementation, involving Centre and State governments.
In the meeting, eight projects were reviewed. Four of these projects were from the Ministry of Railways, two from the Ministry of Power and one each from Ministry of Road Transport & Highways and Ministry of Civil Aviation. Having a cumulative cost of around Rs 50,000 crore, the projects pertain to seven states viz. Odisha, Andhra Pradesh, Bihar, Jharkhand, Madhya Pradesh, Maharashtra and Haryana.
In the previous 37 PRAGATI meetings, 297 projects having a total cost of Rs. 14.39 lakh crore have been reviewed.