হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
27 SEP 2021 9:05AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৮৬.০১ কাপথোকখ্রে
অপুনবা কেস্তগী এক্তিব কেস একাউন্ত ১% মখাদা লৈরি, হৌজিক্কী ওইনা ০.৮৯%দা লৈরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ২,৯৯,৬২০দা লৈরি; নুমিৎ ১৯১দা খ্বায়দগী নেম্বনি
পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ২৬,০৪১ লাক্লি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৭৮%নি;
পুং ২৪ মনুংদা ২৯,৬২১ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,২৯,৩১,৯৭২ ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ৯৪দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (১.৯৪%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (২.২৪% ) হৌখিবা নুমিৎ ২৮নিদা ৩% মখাদা ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫৬.৪৪ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
27 SEP 2021 9:05AM by PIB Delhi
86.01 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
Active cases account for less than 1% of total cases, currently at 0.89%
India's Active caseload stands at 2,99,620; lowest in 191 days
26,041 new cases in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 97.78%
29,621 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,29,31,972
Weekly Positivity Rate (1.94%) less than 3% for last 94 days
Daily positivity rate (2.24%) less than 3% for last 28 days
56.44 cr Total Tests conducted so far