প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হান্না পি.এম. ওইবিরম্বা দাঃ মনমোহন সিংহবু মপোক নুমিৎতা হরাও-তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে
26 SEP 2021 3:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্না প্রধান মন্ত্রী ওইবিরম্বা দাঃ মনমোহন সিংহ জীবু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা হরাও-তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐখোয়গী হান্নগী প্রধান মন্ত্রী ওইবিরম্বা দাঃ মনমোহন সিংহ জীবু মপোক নুমিৎতা হরাও-তয়াম্বা ফোংদোকচরি। ঐহাক্না মহাক্কী পুন্সি নুংশাংবা অমসুং মশা-মউ ফনবা থৌনিজরি”।

Prime Minister's Office
PM greets former PM Dr. Manmohan Singh on birthday
26 SEP 2021 3:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the former Prime Minister, Dr. Manmohan Singh Ji on his birthday.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Birthday greetings to our former Prime Minister Dr. Manmohan Singh Ji. I pray for his long life and wonderful health."