প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ওরিশাগী সি.এম.গা সাইক্লোনগী ফিভমগী মতাংদা ৱা খন্নখ্রে
26 SEP 2021 5:58PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওরিশাগী মফম খরদা ওইরিবা সাইক্লোনগী ফিভমগী মতাংদা মুখ্য মন্ত্রী শ্রী নবীন পত্নাইক্কা ৱা খন্নখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ওরিশাগী মফম খরদা ওইরিবা সাইক্লোনগী ফিভমগী মতাংদা সি.এম. @Naveen_Odisha জীগা ৱা খন্নখ্রে। কেন্দ্রনা মসিগী অৱা-অনা তারবা অসি লাকশিন্নবা পাংবা য়াবা মতেং পাংগনি হায়না থাজবা পীজরি। পুম্নমক্কা তেক্ত-কাইদবা অমসুং য়াইফনবা থৌনিজরি”।

Prime Minister's Office
PM discusses cyclone situation with Odisha CM
26 SEP 2021 5:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has discussed the cyclone situation in parts of Odisha with the Chief Minister, Shri Naveen Patnaik.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Discussed the cyclone situation in parts of Odisha with CM @Naveen_Odisha Ji. The Centre assures all possible support in overcoming this adversity. Praying for the safety and well-being of everybody."